Lleure

Proposem experiències de retrobament amb l’essència individual per tal de relacionar-nos de manera sana i creativa amb la comunitat.

Interrelacionem amb el regne animal per aprendre dels instints més ancestrals per alliberar-nos de tot allò que ens sobra, allò que ens allunya de la vida autèntica. Ens endinsem al Regne Vegetal per tornar al nucli de la vida, al naixement de tot, el cor del planeta.

Estades de lleure adaptat de cap de setmana, setmana santa, estiu, per persones amb discapacitats
Apropament a la natura, excursions amb carro de cavall, equitació, entre moltes altres activitats. Totes les activitats estan adaptades i dirigides per professiona

Lleure sostenible i responsable per grups
Apropament a la natura, excursions amb carro, visita a les Coves del Salnitre de Collbató, activitats amb cavalls, doma natural i muntats, entre moltes altres activitats…

Actvitats familiars amb cavalls
Gaudir d’un matí o d’una tarda amb la família apropant-nos a la natura i als cavalls,
descobrint noves sensacions junts i experiències per compartir.

Creixement emocional per adolescents
Potenciar la intel·ligència emocional, l’autoestima en els adolescents i la canalització de la seva energia en activitats constructives i positives per a ells i elles. El cavall té el paper de mediador, permet la fluidesa de la comunicació entre els nois i noies i l’educadora. Està dirigit a nois i noies entre 13 i 16 anys amb inquietuds, qüestions existencials i neguits interiors per millorar i avançar, també per aquells que els falten recursos en la comunicació i socialització, aquells que tenen dificultats en la gestió del temps, els aprenentatges escolars i les responsabilitats.