Contactar

Camins a Cavall està ubicat dins les instal·lacions del Club Hípic Esparreguera,a la comarca del Baix Llobregat, entre Barcelona i Igualada. Estem al peu de la muntanya de Montserrat.

T. 618 135 885
info@caminsacavall.com

Club Hípic Esparreguera – Cami Can Rubió s/n
08292 Esparreguera (BARCELONA)
A2-Sortida Esparreguera Nord

Coordenades: 41°33’22.0″N 1°50’42.0″E

 

La serra de Montserrat té un magnífic paisatge d´immensa bellesa, difícil d’igualar. Gaudim d’aquest meravellós entorn tranquil i armònic per fer passejos a cavall o a peu, per camins tancats al pas de cotxes i lluny de la rapidesa frenètica de les ciutats i les aglomeracions. És un entorn idílic perquè la familia sencera es prengui una estona de relaxació contemplant la preciosa panoràmica que ens envolta.

Podem oferir varietat d’Hotels i Masies Rurals dels voltants, així com visites a museus, Coves del Salnitre, monestir de Montserrat,entre d´altres opcions. També gaudim de bons restaurants als pobles de les rodalies i la possibilitat de realitzar multitud d´esports i activitats culturals,lúdiques i/o esportives.

Estem a 30 minuts de Barcelona y a 15 minuts d’Igualada

 

Formulari de contacte

Ompli el formulari per posar-se en contacte amb nosaltres i/o sol·licitar informació de les nostres activitats, i rebrà informació sense compromís.

1 + 2 =