Filosofia

Camins a Cavall és fruit de l’amor i l’absoluta convicció que totes les persones podem viure la vida que disitgem, créixer i avançar tant com el cor ens guii. L’Equip de Camins a Cavall oferim la nostra col·laboració per tal d’acompanyar en el procés de desenvolupament, exploració i millora a totes les persones que ho desitgin, des d’infants fins la vellesa.

 

Hem creat un espai per créixer, conèixer i compartir experiències, idees, il·lusions. Un espai on Cultivem la Felicitat, des de la vessant terapèutica, a través de les sessions d’Equinoteràpia, fins les activitats de lleure conscient, ubicades enmig de la Natura, immerses dins el Parc Natural de la muntanya de Montserrat, amb el contacte amb els cavalls i moltes altres propostes sorprenents que ens obriran un món nou de sensacions i estímuls, de pau i tranquil·litat. Unes vivències que ens acompanyaran a retrobar-nos amb l’essència de la Mare Terra i tots els beneficis que ens regala.

Seguint amb la nostra línia de Centre, les sessions d’Equinoteràpia estan totalment personalitzades al que l’usuari necessiti, partint sempre del seu benestar emocional, el seu equilibri interior, només d’aquesta manera pot trobar les motivacions internes que l’estimulin, sempre busquem el sentit en tot allò què fem, és l’única manera d’avançar. Les famílies tenen un paper actiu durant les sessions d’Equinoteràpia amb infants, ja que és imprescindible el suport de la mare i el pare en el sa desenvolupament del seu fill/a.